Boodschap van de Voorzitter - juni 2018

June 2018

Beste Rotary vriend,

Beste bezoeker,

Het Rotaryjaar loopt op zijn einde, we kunnen er weer aan beginnen! Het Rotarywiel draait immers door, 7/7, 24/24, jaar in jaar uit. Het 26ste clubjaar vangt aan op vrijdagavond, 29 juni met de bestuurswissel.

Deze maand juni begon met het optreden als gastheer voor onze vrienden uit de contactclubs uit Duitsland (Buxtehude), Noorwegen (Bekelaget), Engeland (Evesham) en Nederland (Krimpener-Waard West). Culturele uitstappen doorheen Geraardsbergen incl het nieuwe museum Hunnegem (950j Geraardsbergen) en een bezoek aan Nôtre Dame de la Rose Museum in Lessen. Ontvangst bij de leden thuis en galadiner in Abtenhuis. Kortom de kritieken waren zeer lovend.

De fellowships, of vriendenkringen, was het maandthema van Rotary. Duiding werd hierover gegeven door de 2 Belgische Kampioenen, Golf met Jan Broodcoorens en Cycling met Danny Hellinckx. Neem gerust een kijkje op deze link en ontdek de 77 fellowships wereldwijd! 

En nu wachten we met spanning hoe het programma 2018-2019 er zal uitzien en welke richting onze nieuwe voorzitter Bernard Carion zal uitvaren!

 

Met Rotarische groet en tot wederhoren,

 

Danny Hellinckx
Voorzitter Rotary club Geraardsbergen 2017-2018