RC Geraardsbergen
Welcome to Rotary Club Geraardsbergen

Woordje van de Voorzitter

Beste Rotariers,

Beste bezoeker,

Welkom op de website van Rotary Club Geraardsbergen.

Wij maken deel uit van de wereldwijde organisatie Rotary International

Rotary International is een vereniging met meer dan 1,2 miljoen leden vrijwilligers uit het zakenleven die zich belangeloos inzetten  om sociale projecten lokaal en internationaal te ondersteunen.

Rotary International President Dhr. Mark D. Maloney kiest voor het jaar 2019-2020 “ Rotary connects the World” als thema.

Samen zien we een wereld waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen voor duurzame verbetering - wereldwijd, in onze eigen gemeenschap en in onszelf.

Door onze krachten en connecties te bundelen trachten wij ten dienste te staan van de gemeenschap door verschillende initiatieven van individuen, zowel plaatselijk als internationaal, te ondersteunen door fundraisingprojecten te organiseren om alzo de sponsoring van de diverse sociale projecten te realiseren.

Wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen op één van door ons georganiseerde activiteiten en neem eens een kijkje op onze website waar u kan kennis maken met de diverse projecten die onze club al gerealiseersd heeft om sociale doelen te ondersteunen.

 

Steeds tot Uw dienst,

 

Dirk Van Huffel
Voorzitter 2019-2020
Rotaryclub Geraardsbergen
District 2170 – Zone 5


Latest News

View more?